Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес се планирани следните крводарителни акции: со граѓаните на Куманово-Традиционална летна крводарителна акција, со граѓаните на Кавадарци и со граѓаните на Штип.

Посети: 179