ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 18.01.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:00 до 15:00 часот, дел од корисниците на излез од Виница покрај патот за Берово во околината на Фабриката Мебел-Ви. (опш.Виница)