Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електроситрибутивната мрежа на ден 07.10.2019 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Радуша (опш.Сарај – Скопје);
  • Од 10:00 до 16:00 часот, корисниците од дел викан Краста и дел кон влез на Октиси; Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците околу Поштата и Основното училиште во с.Октиси, како и објектите на Поштата и ОУ (опш.Струга);

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електроситрибутивната мрежа на ден 06.10.2019 година, од 05:30 до 06:30 часот и од 14:00 до 15:00 часот, корисниците од населбите Маџари, Ченто и Кванташки, Оне-Вип, Хиподром, Фершпед, Сковин, Газела, Свемек, Мако Шпед, Промес, селата Арачиново, Трубарево, Чукур и Јурумлери, нас.Гоце Делчев и Сингелиќ и објектите Дени Шпед  Рио Кафе во нас.Илинден  (општини Гази Баба и Илинден – Скопје).

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електроситрибутивната мрежа на ден 05.10.2019 година, од 08:00 до 09:00 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците од станбена зграда на ул.Виничка бр.14 (опш.Штип).

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електроситрибутивната мрежа на ден 06.10.2019 година, од 05:30 до 06:30 часот и од 14:00 до 15:00 часот, корисниците од населбите Маџари, Ченто и Кванташки, Оне-Вип, Хиподром, Фершпед, Сковин, Газела, Свемек, Мако Шпед, Промес, селата Арачиново, Трубарево, Чукур и Јурумлери, нас.Гоце Делчев и Сингелиќ и објектите Дени Шпед  Рио Кафе во нас.Илинден  (општини Гази Баба и Илинден – Скопје).

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електроситрибутивната мрежа на ден 03.10.2019 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:30 до 14:30 часот, корисниците од улиците Караорман и Ганчо Хаџи Панзов; Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од дел кај Стадион, Опатија и билетарата за Стадион (опш.Центар – Скопје);
  • Од 08:30 до 13:30 часот, корисниците од делови од улиците Балканска, Жил Верн и Есенинова; Од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од ул.Ефтим Спространов од број 30 до 42, дуќани на ул.Трајко Иванов на крстосница со Ефтим Спространов (опш.Кисела Вода – Скопје);