Поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник од Ф-100 мм на ул. Желево бр. 3 во нас. Карпош 4, од 09:00 часот до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Желево. (Општина Карпош)