Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 17.01.2020 (петок),поради  промена  на ППХ од ф -300 мм., на  бул.АСНОМ бб  во населбата Аеродром, прекин на водоснабдување  од 09:30 часот до  завршување на интервенцијата ќе имаат корисниците од бул. АСНОМ ниска зона  од бр. 46 до бр. 50. (опш.Аеродром)