Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека  на ден 13.11.2019 година (среда) поради промена на затворачи на бул. Јане Сандански 51, прекин на водоснабдување 09:00 часот до завршување со активностите ќе имаат корисниците на дел од бул. Јане Сандански од зграда бр.15 до бр.83.(опш. Аеродром);